Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bor du i Mölndal och söker sommarjobb?

27 februari 2023 Inför sommaren söker vi på HSB Mölndal lite extra förstärkning i vår grupp för fastighetsservice. För att kunna söka behöver du vara 16 år eller äldre och vi riktar oss till dig som bor i Mölndal.

Som sommarjobbare på HSB Mölndal får du arbeta med yttre skötsel av våra kunders fastigheter i Mölndal. Arbetsuppgifterna innebär till exempel att rensa rabatter, beskära buskar, klippa gräs och plocka skräp. Som sommarjobbare får du en nyttig erfarenhet och hjälper oss att göra våra kunders bostadsområden trivsamma och trevliga.

Vi erbjuder:

  • Arbete för dig som bor i Mölndal och är över 16 år.
  • Arbete under perioden 5 till 30 juni.
  • Arbetstid kl. 08–15.
  • Avtalsenlig lön


Är du intresserad? Skicka in din ansökan senast den 29 april genom att mejla till Lars-Gunnar Börve. Skriv "Sommarjobb 2023" i ämnesraden på mejlet. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.