Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu satsar vi på nya språk

10 februari 2017

Vi har valt att börja med arabiska, persiska och turkiska, eftersom dessa språk talas av några av Sveriges största invandrargrupper. Vi har också valt att gå i nya relevanta medier, såsom Alkompis.se, där vi annonserar med banners för att nå ut till dessa målgrupper.

Utöver banners har vi översatt information om bosparandet på hemsidan samt tagit fram foldrar och filmer.

– Vi är glada att nu kunna erbjuda information om bosparande till flera stora språkgrupper i samhället. Det är ett pilotprojekt där förhoppningen är att bredda erbjudandet ytterligare framöver. Vi kan se att kunskapen om bosparande behöver bli ännu högre. Det här är därför ett första steg mot att kunna erbjuda möjligheten till det goda boendet till fler människor i Sverige, säger Caroline Hedlund, Marknad och kommunikationschef på HSB Projektpartner.     

Här kan du läsa mer om HSBs bosparande på andra språk:

www.hsb.se/arabiska
www.hsb.se/turkiska
www.hsb.se/persiska
www.hsb.se/engelska

Idag bosparar mer än 100 000 medlemmar i HSB. Genom att bospara hos HSB kan du spara pengar och samtidigt få möjlighet till förtur till ett nytt boende.

HSB har både hyresrätter och bostadsrätter i hela Sverige och det finns något för alla. Vi är en kooperativ medlemsorganisation med över en halv miljon medlemmar. Som medlem i HSB är du en av ägarna och kan därför vara med och påverka – både ditt eget boende och det som händer runtomkring. För oss är det viktigt att du kan leva och bo tryggt.