Stökigt i bostadsrättsföreningen!

15 augusti 2015 HSB Stockholms distrikt Norrort inbjuder till möte i Kungsängen om hur brf-styrelser kan arbeta när störningar uppkommer i bostadsrättsföreningen, tisdag 25 augusti.

Osämja och bråk mellan medlemmar, oljud och andra störningar som kan uppstå i föreningen, har styrelsen att ta hand om. Boendesociala gruppen vid HSB Stockholm har konsulter som är specialiserade på just dessa frågor. De arbetar uteslutande med att hjälpa föreningar komma tillrätta med störningar, sanitär olägenhet och trygghetsfrågor i samband med större renoveringar. Missa inte chansen att träffa Pia Bruns, Jannike Norling och Anette Bodare som berättar om sin verksamhet, fallbeskrivningar och hur de kan hjälpa just er förening. Tillfälle ges till att ställa frågor och diskutera enskilda fall.

Situationer där boendesociala gruppen kan hjälpa er:
• En boende i föreningen stör sina grannar
• En boende mår dåligt och inte klarar att hantera sin boendesituation själv
• En boende har så mycket föremål och eller skräp samlat i lägenheten att det utgör en brandfara, sprider dålig lukt eller ohyra
• Det är så belamrat med föremål i en lägenhet att eventuella vattenskador riskerar att upptäckas försent
• Föreningen står inför en omfattande renovering, till exempel stambyte och har många medlemmar som känner oro, eller förväntas behöva mycket stöd i samband med renoveringen.

Självklart ges det under mötet möjlighet till frågor och diskussion.

 

Tid och plats

Tisdag 25 augusti
HSB brf Tibbles föreningslokal
Hallonvägen 84 i Kungsängen
Kl. 18.30-20.00

(lättre förtäring serveras från 18.00)


 

Arrangör
HSB distrikt Norrort

Anmälan: Klicka här.