Distriktsstämma 2022

20 november 2022 Medans säsongens första snö föll över Stockholm den 19 november genomfördes årets stämma för distrikt Söderort på Stockholmsmässan i Älvsjö. Stämman genomfördes tillsammans med alla distrikt och bospararna i HSB Stockholm med ett gemensamt inledande program. Efter stämman fanns en leverantörsmässa på plats med ett 30-tal ramavtalsleverantörer. Dagen blev både informativ och mycket uppskattad.

Efter en inledande kaffe fick HSB Stockholms ordförande Jenny Hjalmarsson samt VD  Anders Svensson inleda med en presentation av årets verksamhet. Här fick vi även några blickar framåt in i 2023 men även vad som finns på lite längre sikt. Efter Anders fick Olof Röhlander uppgiften att visa på vad som är grunden för hållbar motivation och arbetsglädje. Olof gav oss många klokheter som han även kopplade ihop med händelser i vår vardag, något som gav många leenden och även skratt. En extrakort sammanfattning av Olofs budskap är vikten av kompetens, tillhörighet och autonomi. Här kan du läsa mer Olofs tankar på hans hemsida för att få en utökad version av hans budskap.

Efter de gemensamma aktiviteterna genomfördes stämman för Söderort med 26 närvarande ombud från Söderorts bostadsrättsföreningar. Lars-Åke Henriksson ledde stämman som stämmoordförande och protokollet finns här under dokument/filmer här på Söderorts hemsida så fort det är justerat. Stämmohandlingarna med verksamhetsberättelsen finns under menyvalet Dokument/filmer här på hemsidan. Efter stämman fanns ett 30-tal leverantörer på plats för att kunna erbjuda kunskap inom de områden de verkar eller för att ge oss möjligheten att fånga ytterligare anbudsgivare till en kommande upphandling i bostadsrättsföreningen.

HSB Stockholm artikel från stämman med ytterligare lite mer information kan du läsa här.