Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny VD på HSB Sydost!

01 december 2015 HSB Sydost styrelse är nu klar med sitt rekryteringsarbete för att finna en ny vd. Det är tänkt att den nye vd:n kan tillträda direkt efter jul- och nyårshelgerna. Förslaget till ny vd Jörgen Abrahamsson har MBL förhandlats med Unionen, Fastighetsanställdas och Byggnads. 

Så här presenterar sig den nye vd:n:

"Jag heter Jörgen Abrahamsson och ser väldigt mycket fram emot att börja som ny VD för HSB Sydost efter Börje Nilsson.

Under anställningsprocessen har jag fått en bra introduktion och en första inblick i företaget och det känns som ett spännande företag i en utmanande bransch på en väldigt intressant geografisk marknad. Jag tycker också att det är extra intressant att jobba i ett kundägt företag vilket ger något extra åt uppgiften för min egen del. 

Jag har jobbat största delen av min ca 30-åriga karriär inom bank och finans. Härifrån tar jag med mig mycket saker in i min nya roll. Jag har jobbat i flera olika företag i branschen och med många olika arbetsuppgifter. Mina ledarroller har varit direkt till medarbetare, att leda genom gruppledare och även som högst ansvarig. 

Genom åren har jag jobbat mycket med utveckling av både processer och medarbetare. Jag har i alla mina roller alltid velat finnas nära verksamheten och nära kunden.

Det är i den första kontakten mellan kund och medarbetare som allt avgörs. Det är detta kundmöte all annan verksamhet föds i och det är denna relationen som ger avtryck i marknaden. 

På fritiden tycker jag om att resa och att segla, gärna tillsammans med mina två barn. Dom är vuxna och lever på egen hand men fortfarande kan vi göra dessa saker tillsammans vilket jag uppskattar mycket. Jag gillar också att röra på mig och även att se andra röra på sig så Arenastaden kommer att besökas så ofta det finns möjlighet."