Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB bygger 127 nya bostäder i Växjö varav 51 centrala hyresrätter!

08 december 2015 Det är kvarteret Hackan 23 på Kungsvägen 59 med 51 hyresrätter och brf Stinsen på Södra Stationsområdet med 76 bostadsrätter som ska börja byggas.

- Det känns speciellt roligt att kunna erbjuda hyresrätter! Här ska ungdomar med en liten plånbok kunna bo. Det här är vårt sätt att ge tillbaka till samhället – att bygga bostäder som alla ska ha råd med, säger Börje Nilsson VD på HSB Sydost.

Förutom hyresrätter är det även byggstart för HSBs andra etapp på Södra Stationsområdet – brf Stinsen som planeras stå klar våren 2018. Alla köpare i brf Stinsen är inbjudna till byggstarten. 

Även i brf Stinsen satsades det på fler och mindre lägenheter som skulle passa den yngre målgruppen.

- Vi ville satsa på förstagångsköparna! Med fler och mindre lägenheter kunde vi hålla bra boendekostnader som tilltalade den yngre målgruppen. Ca 40% av köparna i brf Stinsen är under 35år, berättar Alexander Franzén, försäljningsansvarig av nyproduktion på HSB Sydost.