Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Föreningsstämman 2016

25 april 2016 Lördagen den 23 april hölls föreningsstämman för HSB Sydost på Marinmuseum i Karlskrona. Ett hundratal deltagare kom till stämman som leddes av regionrådet Christina Mattsson på ett utmärkt sätt.

Styrelsen och VD för HSB Sydost redogjorde för året som gick men berättade också om framtiden och vilka planer som finns både vad gäller nybyggnation och förvaltningsverksamheten.

Sebastian Lindroth valdes om som styrelseordförande och Ann-Christin Quist Karlsson och Dean Sparrewath Nielsen valdes om som styrelseledamöter. Ny i styrelsen är Gaca Radetinac som bor i HSB Brf Blå Port i Karlskrona. Till vardags arbetar hon som rektor/förskolechef inom Tingsryds kommun.

Några ur personalstyrkan fanns också på plats de tillsammans med flera deltagare tyckte efteråt att stämman var trevlig. Karlskrona bjöd dessutom på fantastiskt vårväder vilket inte gjorde saken sämre.
Protokoll från stämman där du kan läsa mer om de beslut som fattades publiceras inom kort.